Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Vaartocht van Verhalen – dl. 2

 
Typisch Den Bosch

Vissen op verhalen en forellen ter ere van Hengelsportvereniging Den Bosch.


Wegens succes en wederzijds enthousiasme bieden Typisch Den Bosch en Hengelsportvereniging Den Bosch een reprise van de Vaartocht van Verhalen aan. Ditmaal ter ere van het 70-jarig bestaan van de vereniging.

Niet alleen zijn de 365 verzamelde verhalen weer te lezen en te beleven in het park, ook kunnen zo’n de bezoekers meekijken met de vissers en proeven van hun vangst. 

Op zaterdag 23 juni 2012 wordt er volop gevist naar de forel die speciaal voor deze feestelijke gelegenheid is uitgezet in de IJzeren Vrouw. De vissers van HSV Den Bosch doen hun best wat lekkers aan de kant te krijgen. Jan de Fuik pekelt en rookt de vis te plekke, zodat bezoekers de verse vangst direct kunnen proeven.

Verhalen die twee weken geleden nog in flessenpost uit het water zijn gevist, hangen tijdens de reprise in de lucht, letterlijk. Er is muzikaal talent uit Den Bosch en omstreken aanwezig om het oor te strelen en er wordt extra uitleg over het Digitaal Monument aan de bezoekers gegeven. Ideaal voor de mensen die het event van 3 juni moesten missen.

 

 

jouw reactie