Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

PorTaal

 
Typisch Den Bosch

Door de eerder projecten Horizontaal en Schuttingtaal heeft het pleintje tussen Eimeren en Buurschappelaan een vrolijk en eigen karakter gekregen. Het frisse en levendige groen kruipt tegen de schuttingen omhoog en op de muren zijn de mooiste schilderingen te vinden.

Ad en Henriëtte hielpen al een handje toen de buren van Eschoten bezig waren aan hun project SchuttingTaal. Maar in de Buurschappenlaan kriebelt het nog steeds. Geïnspireerd door de andere projecten willen zij de kleurrijke vonk van de eerder zo kale parkeerplaats maar wat graag over laten slaan naar de brandgang.

Henriëtte zet haar groene vingers in en Ad stelt zijn schildertalent ter beschikking. Met hulp van Zayaz en Beheer Openbare Ruimte krijgen ze het voor elkaar om de lijn van eerdere projecten door te trekken. De brandgang wordt een groenrijk pad waar het hele jaar door bladeren groeien en bloemen bloeien.

De zelfontworpen en eigenhandig beschilderde bloembakken, die ook onderdeel zijn van dit vervolgproject, staan op de planning voor de lente van 2013.

 

jouw reactie