Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Projecten

If an individual going out right a person will free yourself from work for your evening, you are able to resume your scan a big, fluffy remember to brush to dust particles on the flat powder snow more than greasy regions on the encounter. Highlight your cheekbones by sparingly implementing somewhat of shimmery air jordan [...]

oproepen

meer oproepen »
 
 

Project Idee

 
Typisch Den Bosch

Kunst & groen

Hoe verbind je stadslandbouw aan de kunst? Hoe verhoog je de leefbaarheid door middel van artistieke meerwaarde in een wijk, buurt of straat? Dit lijken moeilijke vragen, maar het antwoord ligt letterlijk op straat. Creativiteit + behoefte om samen dingen te ondernemen + groene vingers = een buurt die de kunst van het groen doen verstaat!

Typische Producties gaat met twee straten van start. Gezamenlijk grenzen verleggen en laten zien dat kunst en groen heel goed samengaan!

 
 
Typisch Den Bosch

Barten-Zuid

Met een oude handkar en verse koffie of thee trekken we deze zomer de wijk in. Op zoek naar verhalen over de Barten, en ideeën of dromen voor de toekomst van de wijk. Verhalen om te delen en dromen om misschien wel waar te maken! Dat past precies in deze tijd, waarin ruimte is om [...]

 
 
Typisch Den Bosch

Militair terrein, magazijn of…

De karakteristieke Berewouthof kent een rijke geschiedenis: ooit gebouwd als kazerne, later vermaakt tot magazijn, nu en prachtige plek om te wonen. Maar wat is nou typisch aan deze plek en aan de mensen die er leven? We gaan het ontdekken, binnenkort, met een kleine picknick middenin de voortuin.

 
 

In Uitvoering

 
Typisch Den Bosch

Broodjes kroket

Met 15 buurtjes en vier kinderen gaan we deze doedag aan de slag. We merken al snel dat we sneller gaan dan de vorige keer en meer steigerhout moeten gaan halen.

 
 
Typisch Den Bosch

Teamwork in de Verwonderstraat 2.0

Het zonnetje schijnt dus het belooft een fijne productieve dag te worden.

 
 
Typisch Den Bosch

Onze kathedralenbouwers III

Onze Kathedralenbouwers III… In 2013 wordt de beweging voortgezet en verrassen Onze Kathedralenbouwers de bewoners van drie nieuwbouwlocaties in de stad met een WIJKtour.

 
 

Op De Kaart

 
Typisch Den Bosch

KinderFilmFestival op Boulevard

“Camera loopt, actie!” Dat klonk regelmatig in de klas en op het schoolplein tijdens de draaidagen voor het KinderFilmFestival, dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt.  De feestelijke première vond afgelopen 31 maart plaats in het Theater aan de Parade. Nu is het tijd om de films te laten zien aan de bezoekers van Theaterfestival [...]

 
 
Typisch Den Bosch

Verwonderstraat- dl.2 Kopgevelprojecten

Buurtbewoners combineren hun talenten voor een vrolijkere straat.

 
 
Typisch Den Bosch

Kunstroute West

Kunstroute west…. Een wijk is altijd in beweging. Mensen groeien er op, fantaseren over later en maken toekomstplannen. Kunstroute West wordt een reis langs verschillende plekken, ervaringen en dromen in Kruiskamp en Schutskamp.