Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Vreemde vogels

 
Typisch Den Bosch

Zaterdag 30 mei 2015//

De vensterbank van het Houdoehuis staat vol met lego-kunst-werken van de kinderen uit Orthen Links. Het lijkt net een étalage en het is een feest om er langs te lopen. Sommige bewoners bijven ook stilstaan om te kijken.

IMG_3138IMG_3132 (1)

 

Vandaag start de tweede lego-middag en net als de vorige keer krijgen we hulp van Paul. Sven en Daynah halen we net als de vorige keer op van huis. Eva en Daisy zijn al aan het lego-en als we aankomen en natuurlijk met de roze lego-blokjes. Mike komt misschien nog langs en Delilah en Luciano komen a.s. woensdagmiddag, omdat hun papa vandaag jarig is. Er is nog een jarige vader namelijk van Naufal, Rakka en Raja. Zij zijn er zeker de volgende keer bij om de hun droomspeeltuin af te maken.

IMG_3128 (1)IMG_3134

 

Net als de vorige keer is iedereen ijverig bezig. Sven wil graag een skelterbaan maken. De tunnel wordt uiteindelijk een poort naar de speeltuin. Boven op de poort zitten vogels. Sven zit boordevol ideeën en maakt verschillende modellen. Een mus, een moeder-eend met kleintjes etc. Eva en Daisy gaan voor een moestuin en een familie schommel. Gezellig schommelen op een rij. De tijd vliegt voorbij en woensdag gaan we weer verder met bouwen.

 

jouw reactie