Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Typische muziekscene // Young professionals

 

ROUTE

De Bossche muziekscene is groeiende. Er wordt flink aan de weg getimmerd door singer/songwriters, klankontwerpers, metalproducers, filmcomponisten, rockmuzikanten, kleinkunstenaars, noem het maar op.

Een selecte groep van deze muzikanten presenteert zich aan het Bossche publiek door drie avonden lang het podium van het muziekcentrum de Toonzaal te bezetten. Onder de naam Young Professionals vormen ze speciaal voor deze gelegenheid een unieke popband, en spelen gezamenlijk elkaars liedjes. De combinatie van muzikanten is elke avond verschillend, en ook tijdens de concerten zelf wordt er regelmatig van instrument gewisseld.

PUNT OP DE HORIZON

Het doel? Drie totaal verschillende avonden vol nieuwe, toegankelijke muziek in uiteenlopende stijlen, waarbij het experiment niet wordt geschuwd.

TYPISCHE WEGWIJZERS

Nieuwe combinaties van mensen en muziek. Want dat wat je al kent kan ineens heel anders uit de hoek komen als het wordt ‘heroverwogen’.

ONDERWEG

Koop je kaartjes!
September 2009

De datums zijn bekend en de stoelen worden alvast warm gehouden… Op zaterdag 17 oktober 2009, zaterdag 28 november 2009 en zaterdag 23 januari 2010 zullen de Young Professionals hun naam waarmaken in de Toonzaal. Koop nu je kaartjes en kom kijken, maar vooral ook luisteren…

What’s going on
Als je wil weten hoe het staat met de Young Professionals, surf dan naar hun website.

BESTEMMING BEREIKT

Inmiddels is het project met de professionals uit de Bossche muziekscene ten einde. Score? Zeven jonge professionele muzikanten maakten drie voorstellingen die bezocht werden door in totaal honderd-een-en-twintig bezoekers. Hoewel er veel bekenden kwamen kijken, nam ook een groot deel van het publiek voor het eerst plaats in een concert van één van de muzikanten. Welkom!


TEAM

Concept
Marijn Moerbeek en Lonneke Kruisbergen

Inspirator
Bart van Dongen

Muzikanten
Lonneke Kruisbergen
Marijn Moerbeek

Thomas Rutgers

Jan van der Ven

Ralph Timmermans

Pim Kersten

Vormgever
Twan Verstegen

In samenwerking met
Muziekcentrum De Toonzaal


GERAAKT?

Laat ons weten wat je ervan vond. Stuur een mailtje naar info@typischdenbosch.com of zeg je zegje op de website van Young Professionals.


jouw reactie