Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Suikervrije koekjes en heel veel lego

 
Typisch Den Bosch

Woensdag 27 mei 2015//

Vandaag is het zo ver de eerste legomiddag Orthen Links staat op het programma. Limonade en koekjes zijn in huis, Nu de kinderen ophalen. Eva, Daisy, Sven en Daynah hebben een doorlopend schoolrooster en zij hebben zich gehaast om op tijd te komen. Raja (1,5) en Naufal worden gebracht door mamma Mita. Rakka is er niet bij. Hij moet naar de kapper. Vandaag hebben we versterking van Paul projectgroep-lid Orthen Links. Hij is een ervaren lego-bouwer en dat is net wat we nodig hebben.

IMG_4127IMG_4231

In het Houdoehuis wordt ijverig gebouwd en er hangt een gezellige sfeer. Appelsap en een suikervrij koekje gaat goed in als je hard aan het werk bent. Mmmmm roepen Eva en Daynah ‘Wat een lekkere koekjes!’ tussen het bouwen van een moestuin en een kabelbaan. Daisy gaat voor een familie schommel. Dat is een brede schommel waar je met z’n vijven of zessen  naast elkaar kunt zitten en schommelen. Kei leuk.

IMG_4177

De jongens gaan helemaal los met bouwen. Sven heeft een goed idee voor de nieuwe speeltuin. Als we allemaal speeltoestellen maken wat meisjes en jongens leuk vinden, dan komen er meer kindjes naar het speelplein en dan kunnen we veel vriendjes maken. Sven blijkt niet alleen een ideeën man te zijn, maar ook erg creatief. De mooiste bouwsels komen uit zijn handen

jouw reactie