Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Next Level Verwonderstraat 2.0

 
Typisch Den Bosch

Woensdag 4 februari 2015 //

Vanavond is er een extra brainstorm ingelast met Jos, Dianne, Gilbert en Judith. De gemeente gaat snel aan de slag met de fysieke aanpassingen in de straat en het zou jammer zijn als onze ideeën niet meegenomen kunnen worden. Vandaag is Michael Bol van de Bossche Boeren te gast om met de bewoners kennis te maken. We zijn een van veertig andere groen en leefbaarheid projecten in heel Noord-Brabant. Michael spoort ons aan om de lat lekker hoog te leggen. En dit zetje hadden we net nodig. Vanuit Typisch zal professional 3D ontwerper Marc van Rooij ons komen versterken om direct alle ideeën naar een concreet beeld te vertalen.

img_2132

Het blijven verwonderen van buurtjes blijft het thema. De voorkant van de Verwonderstraat biedt de meeste kans om de leefbaarheid te vergroten en lekker samen voor te zitten. De muur transformeren naar een zitelement is een uitdaging. Lekker beschut zitten tussen het groen.

img_2136

In het midden een oase van eetbaar groente en fruit, pruimen bomen,  pruimentaart….  Recepten delen met de buren, buurtbibliotheek voor kinderen en volwassen in de vorm van verschillende miniatuur vogelhuisjes.

img_2135

We zien het al helemaal voor ons. Samen eten uit de tuin. We kunnen niet wachten tot de volgende brainstorm.

 

 

 

jouw reactie