Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

BBQ en brainstorm in één

 

Woensdag 17 september 2014 //

Lise, Evelien, Will, Meggy en Hanneke staan al op tijd in de keuken om de kip te marineren, de groenten te snijden, sausjes te maken en ook buiten de BBQ-opstelling in de hof voor te bereiden. Het is meteen ‘n gezellige boel! Toch vindt iedereen het ook een beetje spannend, zo voor de eerste keer. Weinig mensen kennen elkaar, dus het voelt ook enigszins als een eerste schooldag.  Als rond 19.00u de eerste buurtjes aan tafel gaan rookt de BBQ al flink, dankzij onze chefkok BBQ Jordi, en tegen de tijd dat de eerste gang geserveerd is komen ook Anne, Martijn en Eefje uit hun werk en kijken blij verrast dat alles al klaar staat. René, Henri, Debby en Kim schuiven later aan…

Na een paar handdrukken ter kennismaking worden de stukjes vlees verorberd, de salades uitgewisseld en intussen is er tijd om te praten over de hof.  Want wie woont waar, wie kent wie en welke gemene delers zijn er te ontdekken op gebied van kennissen, werk of vrijetijdsbesteding. Het is gezelliger dan gedacht! En toch moeten we ook nog aan de bak, want het idee is dat vanavond de uitkomst van een eerste brainstorm wordt gedeeld met buurtjes die er niet waren. Zowel de kruidentuin en mogelijke verlichting als het gezamenlijk meubilair komen aan de orde en worden druk bediscussieerd. Met een heleboel feedback en een aantal nieuwe gegadigden sluiten we tegen een uur of 22.00u af.

Wordt vervolgd! Binnenkort komen we bij elkaar om in alle rust de feedback te verwerken tot schetsontwerpen om uiteindelijk aan de slag te gaan.

jouw reactie