Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Bamboe Verwonderboom

 
Typisch Den Bosch

Donderdag 14 mei 2015 //

De mannen zijn  druk aan het graven voor de komst van onze Verwonderboom vandaag. Kees van den Boogaard (kunstenaar) komt vandaag de boom afleveren. Roel, Jos, Sjors en Jos hebben een gat gegraven van zeker één meter bij één meter diep. Ze wisselen af want het is fysiek best zwaar. Juist doordat er weinig ruimte is om het gat te graven.

Onze eetbare tuin is al helemaal aangekleed. De gemeente heeft de beplanting verzorgd en een beukenhaag aangelegd. Heel erg mooi :-)

De kinderen rennen al naar de antieke tractor van Kees die de straat in komt rijden. Volgens Kees moeten we nog een meter erbij graven. Aan de slag dus! Ondertussen doen we nog een ritje Praxis en worden de banken en de laatste bloembak geschilderd en in elkaar gezet.

Aan het einde van de dag staat onze Verwonderboom te pronken in de straat. Echt een eye catcher! Een klein meisje zit achter op de fiets en roept ‘Mama, mama kijk!’. We krijgen flink wat bekijks. Er stappen zelfs mensen uit de auto om de boom te bewonderen. We zijn helemaal klaar voor de opening zondag!

jouw reactie