Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Ik inspireer mijn stad #5

 
Typisch Den Bosch

Het is even zoeken naar het best verborgen theater van Den Bosch maar als we er eenmaal zijn gaat er een wereld voor ons open. De zwarte muren en de mysterieuze schilderijen zorgen voor een inspirerend klimaat tijdens les 5 van deze minicursus. De 3 teams gaan vol enthousiasme en overgave aan de slag met de voorbereidingen voor hun prikkelende eindactiviteit. Als ieder groepje scherp heeft hoe ze hun creatieve evenement tot een groot succes gaan maken is het tijd voor het ludieke spel van Kiran.

Iedereen komt tegenover iemand te staan en doet de bewegingen van de ander na alsof ze voor een spiegel staan. De lachspieren worden flink aangesproken als Coen zijn spierballen bij Esmee terugziet in de spiegel en waar Guusje in Bram een echte ballerina ziet.

Naast Kiran is ook Jet vandaag aan de beurt om haar spel te geven. Jet is erg geïnteresseerd in gezonde voeding en neemt ons vandaag voor een stukje mee in haar passie. Jet deelt de groep in tweeën. De eerste groep mag aan de slag met het maken van een moodboard van de schijf van 5, de tweede groep met een moodboard over gezonde en verantwoorde tussendoortjes. Door de motiverende coaching van Jet zijn de beide groepen extra gedreven om de posters zo mooi mogelijk te maken. De presentatie van de moodboards is een goede afsluiting van deze les, nu snel op naar huis voor een lekkere en verantwoorde maaltijd want we hebben toch wel honger gekregen van al die plaatjes van lekkernijen.

 

Voor foto’s van de vijfde les van ‘Ik inspireer mijn stad’ kun je een kijkje nemen op onze typische facebookpagina.

jouw reactie