Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Ik inspireer mijn stad #4

 
Typisch Den Bosch

Het zonnetje schijnt vriendelijk over het voormalig GZG-terrein. Om optimaal te kunnen genieten van deze heerlijke dag verplaatsen we de 4e inspirerende bijeenkomst naar buiten. We worden muzikaal op scherp gesteld door het ludieke spel van Kyra. Iedereen verzint een andere beweging die haar eigen geluid met zich meebrengt waardoor er al snel een opzwepend ritme ontstaat. Het is een lastig maar vooral een heel leuk spel om te doen.

Al 4 lessen lang wordt onze aandacht naar de overvolle tassen van Caroline getrokken. Wat zou er toch in de tassen zitten? Wat is ze allemaal van plan? Vandaag is het dan eindelijk zo ver, vol spanning kijken we wat Caroline uit haar tassen tovert. We zijn aangenaam verrast als er kleurrijke, eetbare balletjes uit de tas naar boven komen. Met een twinkeling in haar ogen vertelt Caroline dat we met minimale materialen toch hele mooie en bijzondere cakejes gaan maken. De groep gaat enthousiast aan de slag met het maken van een cakekunstwerk. De cakejes smaken net zo goed als dat ze eruit zien, yummie!

Nadat we al dat lekkers opgepeuzeld hebben is het tijd voor actie! Coen verdeelt de groep in tweeën en geeft beide groepen een groot vel papier mee. Van beide groepen rent er steeds 1 iemand naar Coen toe die hen een instrument of een sport laat zien. Vervolgens worden de teken skills op de proef gesteld, ze moeten namelijk het instrument of de sport die ze te horen hebben gekregen gaan tekenen! De groep die als eerste het getekende instrument of de sport heeft geraden krijgt één punt. De competitiestrijd is flink voelbaar in het ARTuarium, iedereen doet zijn uiterste best om zo mooi en duidelijk mogelijk te tekenen. Coen heeft de vierde les succesvol afgesloten met zijn spel.

Deze les heeft voor genoeg inspiratiemateriaal en mooie herinneringen gezorgdom de vakantie van 3 weken te kunnen overbruggen. Bedankt team Citytrainers Cultuur! :-)

 

Meer foto’s van deze mooie middag? Check onze facebookpagina.

jouw reactie