Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Ik inspireer mijn stad #2

 
Typisch Den Bosch

De klok slaat 4 uur, de deuren van de Toonzaal zijn geopend, de gedreven deelnemers kijken vol bewondering om zich heen in de adembenemende zaal. Nadat de groep uitgebreid heeft kunnen genieten van de schoonheid van de zaal is tijd om met elkaar de diepte in te duiken en écht contact te maken. Op het podium zijn de creatievelingen diep met elkaar in gesprek om de dromen, wensen, onzekerheden en talenten van elkaar te ontdekken. Ze halen het onderste bij elkaar uit de kan. Nu de Citytrainers Cultuur in wording elkaar van top tot teen kennen is het aan hen de beurt om elkaar op een creatieve manier presenteren. Het is geweldig om te zien hoe de enthousiastelingen in de huid van de ander kruipen en ze een overtuigende presentatie neer zetten dat iedereen weet te raken.

Na deze overweldigende voordracht is het tijd voor beweging! Het spel van Bram nodigt uit tot lachen, gieren, brullen. Je hoort de hersenen van de groep kraken als de tennisbal steeds weer op een andere manier, zónder het gebruik van handen, aan elkaar doorgegeven moet worden. De tennisbal gaat op hilarische wijze via schoenen, haren, armen, benen de groep rond.

De sfeer zit er goed in als de artistiekelingen aan de volgende opdracht beginnen. De zwaar beladen woorden van het zware leven van Brigitte Kaandorp klinken door de ruimte. De essentie van het liedje wordt op ludieke wijze omgebouwd tot een fascinerend theaterstuk.

Kijk voor typische beelden van deze inspirerende middag op onze facebookpagina.

jouw reactie