Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Ik inspireer mijn stad #1

 
Typisch Den Bosch

Op het moment dat de deur van poppodium W2 geopend wordt stormen de eerste enthousiaste Citytrainers in wording al naar binnen. Al snel is de foyer rijkelijk gevuld met een divers soort mensen. Iedereen heeft een andere motivatie om mee te doen aan de cursus, een aantal kennen elkaar al, anderen kennen helemaal nog niemand. Er wordt hier en daar wat gekletst om elkaar beter te leren kennen als er opeens een warme stem haar zangtalent inzet. Meggy bijt het spits af doormiddel van het liedje ‘Superwoman’ te zingen en stelt zichzelf aan de hand daarvan voor. Daarna verschijnen er nog vele verschillende vormen waarop de creatievelingen zichzelf presenteren. Loni presenteert zichzelf aan de hand van een uil en een boekje, Kyra rolt een poster uit waarop tientallen voor haar onbekenden mensen te zien zijn, een ander stelt zich zo open op over zijn verleden dat het iedereen raakt. Aan de tips en tops die de groep aan elkaar geeft is duidelijk te merken dat men elkaar over en weer inspireert.

De eerste bijeenkomst van de cursus ‘Ik inspireer mijn stad’ is mede dankzij de te gekke locatie W2 en de dolenthousiaste deelnemers zeer geslaagd:-) Het was een fijne, open en oprechte bijeenkomst. Wij zijn geïnspireerd geraakt door de openheid van de groep en kijken er naar uit om beter kennis te mogen maken met hun creatieve brein! Wij hebben er erg veel zin in om donderdag voor de tweede keer met deze inspirerende groep aan de slag te gaan in Theater Artemis.

Hou ook onze facebook in de gaten zodat je op de hoogte blijft van het laatste (foto)nieuws rondom Citytrainers Cultuur.

jouw reactie