Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Dieren, monsters, prinsessen en een hele hoop kinderfantasie.. // Abeelenpleintje

 
Typisch Den Bosch

 

Vandaag staan we met onze caravan weer op het Abeelenpleintje. Dit keer niet om nieuwe en bijzondere ontmoetingen aan te gaan, maar om het inmiddels lopende project op het pleintje wat verder te brengen. In december hebben we voor het eerst kennis gemaakt met dit pleintje en alle buren die er wonen. En wat een mooi project is daaruit voort gekomen! Vandaag zijn we met alle kinderen van het Abeelenpleintje aan de slag gegaan om tekeningen te maken voor op de kale muur, die ruim 40m van het pleintje inneemt.

Tekenmiddag @ Abeelenpleintje met Typisch Den Bosch voor ZAYAZ Tekenmiddag @ Abeelenpleintje met Typisch Den Bosch voor ZAYAZ Tekenmiddag @ Abeelenpleintje met Typisch Den Bosch voor ZAYAZ

Met de caravan klaar voor een grote tekenmiddag waar vooral de vele snoepjes, koekjes en glazen ranja niet kunnen ontbreken, starten we vol goede moed en enthousiasme deze dag. Als eerste komen Quint, Sem en Selina aangelopen die meteen al boordevol leuke tekenfantasie zitten voor op de muur. Met een kleine uitleg gaan ze daarna ook fanatiek aan de slag en de resultaten liegen er zeker niet om!

Maar al gauw komen ook Melanie, Laura, Rafael , Sofia,Dagman, Manuel en Daphne aangelopen die ook allemaal plaatsnemen in de inmiddels krappe maar gezellige caravan. Met een hagelbui boven op ons dak laten we de pret zeker niet drukken en wordt er onder luid gekibbel en gegiechel vrolijk verder getekend.

Aan het eind van de dag hebben we dan ook een hele stapel mooie tekeningen die we allemaal willen gebruiken voor de muur.. Hier is natuurlijk nog wel het nodige werk voor nodig, maar het resultaat zal prachtig zijn. Nog vlak voordat we vertrekken komen ook Roosmarijn, Emmie, Roos en Loes hun tekeningen inleveren. Zij zijn vandaag fijn thuis creatief bezig geweest. Kortom, een erg gezellige dag met de kinderen van het Abeelenpleintje.. Op naar de volgende stappen in het project!

jouw reactie