Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Certificaatuitreiking Citytrainers 2013

 

Een hele nieuwe lichting fanatieke Citytrainers is bezig met de laatste loodjes van de cursus, waarin zij leren hun talent nog beter en gerichter in te zetten voor de stad. Op donderdag 26 september presenteren deze creatieve en sportieve krachten zich in Theater Artemis aan het grote publiek en vertellen zij wat ze van plan zijn met hun talent. Ook krijgen zij door wethouder Weyers hun welverdiende certificaat uitgereikt.

 

Citytrainer Certificaatuitreiking  -  Uitnodiging

 

CERTIFICAATUITREIKING CITYTRAINERS
Donderdag 26 september 2013
19.15u – 21.00u

Theater Artemis
Predikheerenpoort 50
5211 NK Den Bosch

Je bent welkom vanaf 18.45, het programma start om 19.15. Parkeren in het autovrije centrum kan op loopafstand van de locatie, op parkeerplaats aan de Hekellaan en in de parkeergarages aan de Sint Josephstraat en Arena Tolburg (tot een uur na sluitingstijd van de winkels).

Citytrainers 2013
De cursus ‘Ik train mijn stad’ is ontwikkeld in ‘s-Hertogenbosch en verovert inmiddels ook andere steden in Nederland. Hier in Den Bosch denken we weer verder en verleggen we onze grenzen. In  2013 is de eerste cursus voor cultuur gestart, ‘Ik inspireer mijn stad’. Dit is een samenwerking tussen ‘S-PORT en Typisch Den Bosch. Met een de doelgerichte en praktische cursus van 7 cursusmiddagen en 15 uur praktijkervaring op zak, kunnen de Citytrainers zelfstandig een succesvolle creatieve of sportieve activiteit voor hun stad organiseren. Van draaiboek tot begroting, en van werving tot presenteren; alles komt in de cursus aan bod.

Graag aanmelden
Fijn als je erbij bent! Voor de organisatie van de avond is het handig om te weten wie er komen. Kom je alleen of neem je iemand mee? Laat het even weten met een mail aan info@typischdenbosch.com of sport@s-hertogenbosch.nl.

 

Met vriendelijke groet,
’t Typisch Team

 

in samenwerking met ‘S-PORT

TYPISCH DEN BOSCH  | In samenwerking met 'S-PORT

 

 

jouw reactie