Typisch Den Bosch
  • Typisch Den Bosch - Facebook
  • Typisch Den Bosch - Twitter
  • Typisch Den Bosch - Vimeo

Bosch paradijs brainstorm @ Tuintejater Intratuin

 
Typisch Den Bosch

Donderdag 21 februari 2013
19.00u – 21.00u
Locatie: Tuintejater Intratuin Rosmalen 

Op donderdag 21 februari gaan wij met Jeroen de boom brainstormen, kom gezellig mee doen want wij hebben jouw ideeën hard nodig!

Bosch paradijs wat is dat?

In de voortuin van Intratuin Rosmalen word je verleidt door de mysterieuze groene poort van het Bosch Paradijs. Bij binnenkomst gaat je hart sneller kloppen en voel je een warme mantel om je heen. Even vergeet je de dagelijkse gang van zaken en ga je helemaal op in de fantasierijke tuin. Je snoept van de kleurige, eetbare bloemen, raakt verwikkeld in een diepgaand gesprek, laat je raken door de prachtige kunst en deelt je kennis van en passie voor tuinieren.

Het Bosch Paradijs verbindt mensen op allerlei manieren aan elkaar. Een droom van Fanna is dat in een ruilbeurs de Paradijsontwikkelaars de verbouwde gewassen en gekweekte planten met elkaar gaan ruilen en mee de wijk in nemen. In een ander wild idee wordt de aanwezige kennis gedeeld in de vorm van flessenpost en lekker knus in een theehuisje onder het genot van een kopje zelfgekweekte kamillethee.

Welke vorm het Bosch Paradijs precies gaat aannemen is nog een onbeschreven bladzijde in ons Typische boek. De ideeën voor het Bosch Paradijs zit nog in de hoofden van de Bosschenaren en moeten nog gedeeld worden. Jeroen de ideeënboom gaat op avontuur bij de creatieve Bosschenaren en verzameld de ideeën zodat het stukje paradijs handen en voeten krijgt. In maart 2013 kruipt het eerste groen tegen de muren van het mini paradijsje op.

 

Het Bosch Paradijs wordt in samenwerking met Joeri de Bekker, Intratuin Rosmalen en creatieve Bosschenaren met groene vingers gerealiseerd.

jouw reactie